PostHeaderIcon Gyógyítsd meg az életedet, rendbejön a tested is – 2. rész

Az előző bejegyzésben taglalt sok elméleti kifejtés után nézzük meg, hogyan is alakul ki egy testi betegség. Így:

Van egy számunkra frusztráló élethelyzet (pl. magány, pénztelenség) –> az eddigi rossz tapasztalataink miatt nem tudjuk megoldani, de nem is érezzük magunkat benne biztonságban, szorongunk és stresszelünk (adrenalin túltengésünk lesz) –> a testünk ön-helyreállító folyamatai leállnak, lelassulnak, nem tudja önmagát helyrehozni, megbetegszik.

Ebből kifolyólag hogyan tudjuk elmulasztani a betegséget?

Szépen fokozatosan megváltoztatjuk a számunkra frusztráló élethelyzetet, és / vagy megváltoztatjuk a hozzá fűződő rossz beidegződéseinket, félelmeinket – gyakran a kettő kéz a kézben jár. Ugyanis sokkal könnyebb a frusztráló élethelyzetet megváltoztatni, ha a hozzájuk fűződő rossz érzéseink, félelmeink lecsökkennek vagy megszűnnek – és itt jön be a képbe az ÉFT, mert erre kiválóan alkalmas.

Milyen élethelyzetek frusztrálhatnak minket?

Gyakorlatilag bármi, amivel kapcsolatunk van az életünkben, főleg amihez kisgyerekkorunkban a szüleinknek szintén frusztráló kapcsolata volt.

Mi mindennel lehet kapcsolatunk?
  • Azokkal a dolgokkal, ami nélkül nincs ÉLET: a levegővel, a vízzel, a táplálékkal, a Földdel, az évszakokkal, ünnepekkel és hétköznapokkal.
  • Magával az emberi ÉLET-tel és a benne levő eseményekkel, történésekkel. Az életkorunkkal, a szexszel, a fogantatással, a terhességgel és a magzati korral, a szüléssel, a szoptatással, a gyerekkorral és a gyerekneveléssel, az óvodával, az iskolával, a munkahellyel, a pártalálással, a házasságkötéssel, a párkapcsolat fenntartásával, az elválással, és igen, a halállal is.
  • Más emberekkel. A szüleinkkel, a párunkkal, a gyerekeinkkel, a barátainkkal, a szomszédainkkal, a kollégáinkkal, a főnökünkkel, és így tovább.
  • Tárgyakkal és fogalmakkal: a szeretettel, a pénzzel, különféle bútorokkal, épületekkel és járművekkel, a munkával, a tanulással.
  • És így tovább. Írjatok még ilyeneket a hozzászólásokba! Köszönöm.

Minden olyan élethelyzetet lehet kvázi “betegségnek” tekinteni, amikor valamiben hiányt szenvedünk, ami nyugtalanít minket, amivel nem egészséges a kapcsolatunk?

Igen! Ilyen szempontból még a pártalanság, munkanélüliség, a szegénység és a pénztelenség is betegség! Ezért az ezekkel kapcsolatos problémákra, félelmekre (és még sok minden másra is) lehet ÉFT-vel kopogtatni!

A betegség és a stressz mindig azt jelzi, hogy valamit másképp kellene csinálnod, mint amit eddig csináltál, mint amit a szüleidtől és környezetedtől tanultál. Még a vallásokban is vannak egészségtelen dolgok, amiket nem javasolt elhinni (nagyon jó példa erre az, hogy “a nők a gyermekeiket fájdalommal szülik”, mert ez csak bizonyos, a testi működést blokkoló félelmek megléte esetén teljesül)! Ha valamit nagyon etalonnak akarsz tekinteni az egészség definíciójára, akkor javaslom, figyelj oda nagyon a Teremtő által megalkotott tested apró jelzéseire, vagy tanulmányozd a természeti népeket, akik együtt rezegnek a Földdel, a saját testükkel, a Teremtővel! Tisztában vagyok vele, hogy sok megoldásuk a mi világunkban nem életképes, de azért sok mindent jól csinálnak.

 

Szemléltető fotók:
http://www.freeimages.com/assets/37/364469/walking-974922-m.jpg
http://www.freeimages.com/assets/28/279118/stonehenge-5-888686-m.jpg

 

Szólj hozzá!

*

Keresés az oldalon
Feliratkoztál már?
FESZÜLT VAGY? IDEGESKEDSZ?
Természetes, azonnal ható stresszoldó, lélekápoló tippek ajándékba a hírlevélben! KATT IDE és iratkozz fel!>>>


Kérdőív

Szerkesszük együtt a lélekápolás honlapot! Miről olvasnál legszívesebben?

Eredmények

Loading ... Loading ...
Napi bölcsesség
Stephen Dolly

“Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást.”

Témák
Egy hatékony, természetes, egyszerűen használható stresszoldó szer, magyar orvosi találmány!
Ismerd meg a Móksha Cseppet! Katt a képre:

Lélekápolás Google Plus!
Társoldalak
Nézd meg a partnereink ajánlatait is! Katt a képre:Ha értelmes munkára vágysz...
http://www.amagadutjan.hu
Benső iránytű oldal:
http://www.benso-iranytu.hu
A mi utunk oldal:
http://amiutunk.com
Keresztes Attila pszichológus:
http://www.keresztesattila.hu/
Angol Békéscsabán ...és Skype-on!
http://angolbekescsaban.5mp.eu
Tartalmas olvasnivalóra vágysz?
http://szelidkommando.blogspot.com
Ezotérikus könyvek,hanganyagok:
http://ezo-bolt.hu/
Császármetszés utáni rehabilitáció:
http://www.csaszarosanyuka.hu

Meghívsz egy teára?
Ha tetszik a Lélekápolás weboldal, kérlek támogasd a fenntartását pénzenergiával is! Köszönjük szépen!A mi kérésünk Hozzád, KATTINTS IDE >>>

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Read previous post:
Gyógyítsd meg az életedet, rendbejön a tested is – 1. rész

Kaptam egy olvasói levelet, egy kiváló és nagyon fontos kérdéssel (hálás köszönetem érte Valinak), ebben a bejegyzésben erről lesz szó....

Close