PostHeaderIcon Gyógyítsd meg az életedet, rendbejön a tested is – 2. rész

Az előző bejegyzésben taglalt sok elméleti kifejtés után nézzük meg, hogyan is alakul ki egy testi betegség. Így:

Van egy számunkra frusztráló élethelyzet (pl. magány, pénztelenség) –> az eddigi rossz tapasztalataink miatt nem tudjuk megoldani, de nem is érezzük magunkat benne biztonságban, szorongunk és stresszelünk (adrenalin túltengésünk lesz) –> a testünk ön-helyreállító folyamatai leállnak, lelassulnak, nem tudja önmagát helyrehozni, megbetegszik.

Ebből kifolyólag hogyan tudjuk elmulasztani a betegséget?

Szépen fokozatosan megváltoztatjuk a számunkra frusztráló élethelyzetet, és / vagy megváltoztatjuk a hozzá fűződő rossz beidegződéseinket, félelmeinket – gyakran a kettő kéz a kézben jár. Ugyanis sokkal könnyebb a frusztráló élethelyzetet megváltoztatni, ha a hozzájuk fűződő rossz érzéseink, félelmeink lecsökkennek vagy megszűnnek – és itt jön be a képbe az ÉFT, mert erre kiválóan alkalmas.

Milyen élethelyzetek frusztrálhatnak minket?

Gyakorlatilag bármi, amivel kapcsolatunk van az életünkben, főleg amihez kisgyerekkorunkban a szüleinknek szintén frusztráló kapcsolata volt.

Mi mindennel lehet kapcsolatunk?
  • Azokkal a dolgokkal, ami nélkül nincs ÉLET: a levegővel, a vízzel, a táplálékkal, a Földdel, az évszakokkal, ünnepekkel és hétköznapokkal.
  • Magával az emberi ÉLET-tel és a benne levő eseményekkel, történésekkel. Az életkorunkkal, a szexszel, a fogantatással, a terhességgel és a magzati korral, a szüléssel, a szoptatással, a gyerekkorral és a gyerekneveléssel, az óvodával, az iskolával, a munkahellyel, a pártalálással, a házasságkötéssel, a párkapcsolat fenntartásával, az elválással, és igen, a halállal is.
  • Más emberekkel. A szüleinkkel, a párunkkal, a gyerekeinkkel, a barátainkkal, a szomszédainkkal, a kollégáinkkal, a főnökünkkel, és így tovább.
  • Tárgyakkal és fogalmakkal: a szeretettel, a pénzzel, különféle bútorokkal, épületekkel és járművekkel, a munkával, a tanulással.
  • És így tovább. Írjatok még ilyeneket a hozzászólásokba! Köszönöm.

Minden olyan élethelyzetet lehet kvázi “betegségnek” tekinteni, amikor valamiben hiányt szenvedünk, ami nyugtalanít minket, amivel nem egészséges a kapcsolatunk?

Igen! Ilyen szempontból még a pártalanság, munkanélüliség, a szegénység és a pénztelenség is betegség! Ezért az ezekkel kapcsolatos problémákra, félelmekre (és még sok minden másra is) lehet ÉFT-vel kopogtatni!

A betegség és a stressz mindig azt jelzi, hogy valamit másképp kellene csinálnod, mint amit eddig csináltál, mint amit a szüleidtől és környezetedtől tanultál. Még a vallásokban is vannak egészségtelen dolgok, amiket nem javasolt elhinni (nagyon jó példa erre az, hogy “a nők a gyermekeiket fájdalommal szülik”, mert ez csak bizonyos, a testi működést blokkoló félelmek megléte esetén teljesül)! Ha valamit nagyon etalonnak akarsz tekinteni az egészség definíciójára, akkor javaslom, figyelj oda nagyon a Teremtő által megalkotott tested apró jelzéseire, vagy tanulmányozd a természeti népeket, akik együtt rezegnek a Földdel, a saját testükkel, a Teremtővel! Tisztában vagyok vele, hogy sok megoldásuk a mi világunkban nem életképes, de azért sok mindent jól csinálnak.

 

Szemléltető fotók:
http://www.freeimages.com/assets/37/364469/walking-974922-m.jpg
http://www.freeimages.com/assets/28/279118/stonehenge-5-888686-m.jpg

 

Hozzászólások elől zárolva.

Keresés az oldalon
Feliratkoztál már?
FESZÜLT VAGY? IDEGESKEDSZ?
Természetes, azonnal ható stresszoldó, lélekápoló tippek ajándékba a hírlevélben! KATT IDE és iratkozz fel!>>>


Kérdőív

Szerkesszük együtt a lélekápolás honlapot! Miről olvasnál legszívesebben?

Eredmények

Loading ... Loading ...
Témák
Egy hatékony, természetes, egyszerűen használható stresszoldó szer, magyar orvosi találmány!
Ismerd meg a Móksha Cseppet! Katt a képre:

Társoldalak
Nézd meg a partnereink ajánlatait is! Katt a képre:Ha értelmes munkára vágysz...
http://www.amagadutjan.hu
Benső iránytű oldal:
http://www.benso-iranytu.hu
A mi utunk oldal:
http://amiutunk.com
Keresztes Attila pszichológus:
http://www.keresztesattila.hu/
Angol Békéscsabán ...és Skype-on!
http://angolbekescsaban.5mp.eu
Tartalmas olvasnivalóra vágysz?
http://szelidkommando.blogspot.com
Ezotérikus könyvek,hanganyagok:
http://ezo-bolt.hu/
Császármetszés utáni rehabilitáció:
http://www.csaszarosanyuka.hu

Meghívsz egy teára?
Ha tetszik a Lélekápolás weboldal, kérlek támogasd a fenntartását pénzenergiával is! Köszönjük szépen!Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Read previous post:
Gyógyítsd meg az életedet, rendbejön a tested is – 1. rész

Kaptam egy olvasói levelet, egy kiváló és nagyon fontos kérdéssel (hálás köszönetem érte Valinak), ebben a bejegyzésben erről lesz szó....

Close